Kok
agilitas
Turnhout
6 dagen geleden

Jouw taken

Als kok / keukenmedewerker sta je in voor de smakelijke bereiding van ons gamma kippenproducten. Je volgt hierbij de voorgeschreven procedures, zodat het authentieke recept wordt gerespecteerd.

Je gaat bewust om met stock, waarbij je een correcte afweging maakt tussen voldoende beschikbaarheid en beperkte verspilling.

Je profiel

Waar jij ons blij mee maakt :

Je houdt van een gezonde dosis dynamiek en bent stressbestendigJe weet van aanpakken en gaat proactief aan de slagEen flexibele ingesteldheid is voor jou een vanzelfsprekendheidJe bent collegiaal, met het collectieve doel steeds vooropOndanks de drukte, behoud je overzicht over de productie

Wat bieden wij jou?

Welkom in onze KFC-familie

Je zal al snel onze fantastische cultuur en unieke teamspirit ontdekken. Waardering voor inbreng en initiatief staan bij ons voorop.

Bovendien groei je mee uit tot het gezicht van een sterk merk en krijg je volop kansen je carrière binnen Benelux Food Group verder uit te bouwen.

Uiteraard mag je rekenen op een veelzijdige opleiding en correcte verloning.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier