Technisch Account manager
Accent
Erembodegem, BE
2 dagen geleden

Het bedrijf is gelegen te Erembodgem, vlotbereikbaar en parkeergelegenheid voor de deur. Kortom 3 redenen omvoor onze klant te kiezen :

 • Er heerst eenfamiliale sfeer en open bedrijfscultuur
 • zestreven naar een persoonlijke en lange samenwerking metleveranciers, vakmannen en met hun eigen medewerkers
 • Opleidingsmogelijkheden, werken metkwalitatieve producten en snel groeiende kmo
 • Functiebeschrijving

  Hoezit jouw takenpakket als Technisch Account Manager voor onze klantte Erembodegem - Aalst eruit : Als gedreven "Technisch AccountManager ga je actief op zoek naar nieuwe opportuniteiten waarbij jein gesprek gaat met zowel bestaande klanten als prospecten.

  Metjouw technische kennis op gebied van machines in de bouwsector ,adviseer je jouw klant , speel je in op zijn behoefte en zorg jevoor een succesvolle samenwerking.

  Je houdt markt- en technischeontwikkelingen nauwgezet in de gaten en weet deze om te zetten inklantgerichte oplossingen en verkoopmogelijkheden.

  Je bentverantwoordelijk voor een A tot Z salestraject m.a.w. je beheertzelf je agenda, opmaak offertes, onderhandelingen,contractbespreking & aftersales.

  Functie-eisen

  Kentde technische wereld voor jou geen geheimen? Beschik je overcommercile vaardigheden? En hou je van nieuwe commercileopportuniteiten te ontdekken?

  De meest succesvolle TechnischAccount Manager voor onze klant te Erembodegem-Aalst beschikt overonderstaande ervaring en competenties : Je kan terugblikken op een1ste succesvolle saleservaring B2B binnen (bouw)technische omgevingGepassioneerd, drive & hunterminded zijn zaken die je typerenJe bent een commercieel talent, resultaten behalen is voor jou eendrijfveer en je bent sterk in het bouwen van lange termijn relatiesMS Office kent voor jou geen geheimen.

  Je praat en schrijftvloeiend Nederlands en Frans. Een gesprek gaat vlot aangezien jeklanten bezoekt over heelBelgi.

  Arbeidsvoorwaarden

  Omte blijven groeien is onze klant op zoek naar een Technisch AccountManager die niet alleen de bestaande klanten van dienst te zijn,maar voornamelijk om nieuwe professionele klanten te overtuigen.

  Dit gebeurt aan de hand van een professionele service op maat, eentransparante samenwerking. Het bedrijf biedt opleiding encoaching.

  Bovendien geniet je van talloze voordelen :

 • Een competitief salaris afhankelijk van kennisen ervaring.
 • Bedrijfswagen en tankkaart.
 • GSM, abonnement en tablet
 • Onkostenvergoeding per gewerkte dag.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier