LOGISTIEK BEDIENDE
Hays Response Gent
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
14 dagen geleden
source : Jobat

Als logistiek administratief bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige logistieke flow : vanaf de aankomst van de goederen tot het regelen van de transporten naar klanten, de financiële opvolging etc.

Je staat in voor het stockbeheer van inkomende goederen, alsook het opmaken van de transportplanning. Je volgt bestellingen van de klanten op, controleert CMR's en houdt de planning nauwgezet in het oog.

Hierover rapporteer je naar jouw logistieke manager.

Voor deze functie als logistiek administratief bediende is Hays Response Gent op zoek naar een kandidaat met een bacheloropleiding en bij voorkeur relevante ervaring in logistiek.

Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels, kennis van Duits is een pluspunt. Je kan goed overweg met het MS-

Office pakket. Daarnaast is een kennis van CMR's, customs clearance en een basiskennis van SAP mooi meegenomen. Je bent flexibel in werkuren, communicatief, stressbestendig, hebt een hands-

on mentaliteit en kan zelfstandig werken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier