Debriefer
Kuehne Nagel
Kampenhout, Flemish Brabant, BELGIUM
4 dagen geleden

We zijn op zoek naar een Debriefer om ons team te vervoegen op onze site in Kampenhout, België. Your Role Als Debriefer bent u verantwoordelijk voor het klaarmaken van transportopdrachten voor onze partners.

Hierbij voorziet u de vrachtwagenchauffeurs van de nodige documenten zodat zij tijdig en juist hun goederen kunnen lossen.

Daarnaast stuurt en begeleidt u de chauffeurs zodat zij de juiste werkmethodes hanteren. Your Responsibilities Transportmappen vervolledigenIntern systeem voorzien van juiste kostenToewijzen van voertuigen aan onze poortenDocumenteren van retourzendingenMelden van problemen bij de betrokken afdelingenChauffeurs voorzien van juiste documentatieOntvangst chauffeurs en controle van documenten

Your Skills and Experiences In het bezit van een middelbaar diplomaErvaring in het wegtransport is een pluspuntGoede kennis van Nederlandse en Franse taal is vereist, kennis Engelse taal is een pluspuntBereid te werken van 13u tot 21uZeer communicatiefEen hands-on mentaliteitStressbestendigFlexibel Good Reasons to Join De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een top speler in de branche.

U gaat werken in een (internationale)omgeving die gericht is op groei. U gaat werken met de modernste technieken en systemen en u heeft collega’s die uw ambitie delen.

U krijgt alle ruimte om uzelf te ontwikkelen en zo uw ambitie te kunnen waarmaken. Een marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden, Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen, Werken in een jong, ambitieus en energiek team, Een prettige en informele werksfeer, Werken met state-of-the-art systemen, Dynamische organisatie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier