MONTEUR MACHINEBOUW | FIJN-MECHANICA | HOOGTECHNOLOGISCHE AFVULMACHINE
Manpower
Herentals
2 dagen geleden

Job Description

Als monteur ben je voornamelijk actief in de werkplaats waarbij je instaat voor de montage en assemblage voornamelijk het mechanische gedeelte) van kwalitatieve afvul en sluitmachines.

Eens een machine volledig klaar is, ga je geregeld mee naar klanten voor de oplevering hiervan. Dit wil zeggen dat je de machines gaat installeren, testen en vervolgens ook de uitleg doet aan de betrokken operatoren.

Samen met je collega in de werkplaats werk je in dagdienst. In drukke periodes word je ook mee ingeschakeld op de buitendienst.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Voor onze klant, zowel een verdeler als zelfbouwer van hoogtechnologische productiemachines, zijn we op zoek naar een monteur in dagdienst om het team in de werkplaats te versterken.

Candidate Profile

Technisch diploma richting mechanica, werktuigbouwkunde,... of gelijk door relevante ervaring.

De ideale kandidaat is een echte plantrekker die logisch kan redeneren en zeer zorgvuldig te werk gaat.

Je hebt een passie voor techniek!

Als monteur kan je technische tekeningen lezen en interpreteren, alsook fijnmechanisch werk uitvoeren.

Indien je kan draaien, frezen en / of lassen is dit een pluspunt.

Client Offer

Gevarieerde en uitdagende functie binnen een dynamische KMO met werkzekerheid.

Aantrekkelijk uurloon, toffe collega's, mooie werkuren, propere werkomgeving en 3 extra verlofdagen.

Contract van onbepaalde duur.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier