Production Engineer
Engineering 0
Antwerp, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bullet points Coördinerende, analytische functie met focus op het verbeteren van processen. Internationaal toonaangevend productiebedrijf in haven Antwerpen.

Over onze klant Onze opdrachtgever is een toonaangevend wereldleider actief in de automotive. Op de site in de haven van Antwerpen op rechteroever, staan vandaag meer dan 850 collega's in voor een kwalitatieve en veilige productie.

Taken en verantwoordelijkheden Als Production Engineer rapporteer je direct aan de Production Manager en kom je terecht in het engineering team.

Verder sta je in nauw contact met de operationele teams. Je zet je in voor procesverbetering binnen je divisie. Je ben analytisch ingesteld en durft out of the box verbeteringen aan te brengen en te implementeren.

Je bent verantwoordelijk voor projecten met een directe impact op vlak van productiviteit, veiligheid en milieu. Je levert een bijdrage aan een efficiënt datamanagement en verwerking.

Profiel Je bent in het bezit van een Masterdiploma in de industriële wetenschappen (elektromechanica / automatisering) of (toegepaste) ingenieurs wetenschappen.

Je hebt een eerste werkervaring binnen een productie omgeving in engineering en hebt feeling met de automotive. Je hebt de nodige soft skills, zowel communicatief als organisatorisch en bent een teamplayer.

Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Aanbod Wij bieden een uitdagende functie aan binnen een toonaangevend internationaal bedrijf met veel carrièremogelijkheden in binnen- en buitenland.

Ben jij de Production Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan snel online of neem contact op met Wim Schryvers, Manager Engineering bij Michael Page via 03 303 2878.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier