POETSHULP (M/V) (M/V/X)
Over Ago
Kortrijk
23 uur geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een poetshulp (m / v).

Je staat in voor het schoonmaken van burelen en kantoren en je zorgt ervoor dat de klanten in een propere omgeving verder kunnen werken.

Vereisten

Je hoeft niet per se ervaring te hebben in de schoonmaaksector, maar dit is wel handig meegenomen. We zoeken vooral mensen met de juiste attitude die oog hebben voor nauwkeurig werk én vlot Nederlands kunnen spreken.

Je kan je vroeg aan je werkdag beginnen (6u 's morgens), maar er zijn wel mogelijkheden om het totaal aantal uren per week te bespreken.

Talen

 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  We bieden een leuke interimjob optie vast. Flexibele uren (voltijds of deeltijds is bespreekbaar), zeer goede verloning en altijd van thuis kunnen vertrekken naar de eerste klant.

  Daarnaast werk je voor een ecologisch en duurzaam poetsbedrijf met enkel kwalitatieve schoonmaakproducten.

  Bij interesse : bel ons Ago Kortrijk 056 25 82 44 of mail naar kortrijk ago.jobs

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Tielt Izegem , Deinze , Ooigem , Roeselare , Waregem , Kortrijk , Torhout , Ieper , Menen , Avelgem

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier