Bim Revit Specialist
Bimona bvba
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Company Voor onze klant die innovatieve toepassingen voor CAD, GIS, BIM Architectuur en Infrastructuur ontwerpt zijn wij momenteel op zoek naar jou! Met andere woorden : Een BIM / Revit specialist die instaat voor de dienstverlening (consultancy, support.

 • aan klanten die gebruik maken van BIM-producten. Functieomschrijving Bim Revit Specialist Maar jou functie gaat verder dan dit.
 • Zo zullen, na het volgen van interne opleiding / bijscholing, volgende taken aan jouw takenpakket worden toegevoegd : Het begeleiden en ondersteunen van klanten bij het gebruik van deze software.

  Het geven van opleidingen en adviseren van de gebruiker bij het optreden van bepaalde problemen. Verder stuur je ook programmeurs aan die extra functies maken als uitbreiding op de Revit software.

  Profiel Bim Revit Specialist Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en... Ben jij in het bezit van een hoger diploma : Bouwkunde, Architect of heb je hier relevante ervaring in opgebouwd?

  Ben jij analytisch ingesteld en omschrijven anderen jou als een leergierig iemand die graag initiatief neemt en voornamelijk klant-en resultaatgericht werkt?

  Heb jij kennis van Revit of andere software (Revit, AutoCAD, NavisWorks)? Heb jij een positieve ingesteldheid en weet je dit optimisme via jouw communicatie skills in team over te brengen?

  Dan zij wij goed op weg naar die idéale match en verwachten wij maar al te graag jouw CV! Aanbod Wat biedt dit bedrijf jou?

  Als IT BIM Revit Specialist kan jij rekenen op een zeer gevarieerde job waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling dankzij interne en externe opleidingen.

  Bij dit bedrijf wordt er veel aandacht besteed aan een goede werk-vrije tijd balans en word je voorzien van een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket aan extra legale voordelen!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier