Last Minute gezocht 15-17 november: iemand met netwerk en/of computer skills voor ondersteuning online conferentie
11.11.11
Gent, BE
2 uur geleden

Zomer Zonder Vliegen is een bewustmakingscampagne over de klimaatimpact van vliegverkeer. Volgende week hosten we de Stay Grounded Network Meeting, van vrijdag 15 tot zondag 17 november in Gent.

Drie dagen lang wisselen we ervaringen en expertise uit met onze collega-luchtvaartactivisten uit heel Europa (en daarbuiten ) en werken we ook aan een Europese campagne die volgend jaar gelanceerd wordt!

Aangezien we uiteraard een flight-free event zijn, kunnen mensen ook aan de meeting deelnemen via online conferencing .

Daarvoor zoeken we nog iemand om ons te ondersteunen met de nodige netwerk- en computerskills, liefst iemand met al wat ervaring met Zoom (softwareprogramma / online conferencing tool).

Wie kan zich volgende week op vrijdag, zaterdag en / of zondag één of meerdere dagen vrijmaken? Je krijgt er iedere dag een vrijwilligersvergoeding (34 euro per dag), lunch en avondmaal voor in de plaats! Zie je dat wel zitten of wil je eerst nog wat meer info over wat er precies van jou verwacht wordt?

Stuur ons snel een berichtje of mailtje (info zomerzondervliegen.be) of bel Toby (0495702077)! Bedankt!!!!!!!!!!!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier