Project Manager Transport Solutions (M/V)
STIB-MIVB
Vilvoorde, Belgium
1 minuut geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je werkt binnen het departement Transport Solutions (IS) van de MIVB. De hoofdopdracht van het departement bestaat uit het beheren van ingebouwde systemen (hardware en software) en systemen gelinkt aan de stations (planning, het opvolgen van de voertuigen in real time, industriële en energie-uitrustingen, informatie voor reizigers, camerasystemen, enz.

Als Project Manager sta je in voor het beheer van de projecten, vanaf de voorstudie tot aan de fase van de omschakeling naar de operationele productie, en dit met inachtneming van de vastgelegde termijnen alsook van de technische en budgettaire verplichtingen, om zo goed mogelijk aan de behoeften van de interne en externe klanten tegemoet te komen.

 • Meer in detail : * Je geeft de aanzet voor het project : een vooranalyse en de analyse maken van de risico's; de dienstverleners, gesprekspartners en experten identificeren;
 • het Project Charter bepalen en de drijvende kracht achter het project zijn.* Je voert de studiefase uit : het opstellen van bestekken (openbare markt), offertes, de bestelling en het budget beheren.

 • Je beheert het team dat aan het project gewijd is : het team installeren; de acties en de samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen, de leveranciers en de onderaannemers coördineren.
 • Je staat in voor de realisatie van het project en zijn inwerkingstelling : de functionele en technische analyses superviseren en de ontwikkelings-, uitvoerings-, test- en opleidingsfasen coördineren.
 • Je verzekert de opvolging van de interne noden binnen de MIVB alsook het aanbod op de internationale markt.
 • Master in de informatica of Industrieel / Burgerlijk Ingenieur met een heel goede kennis van informatica.* Je hebt 5 jaar werkervaring.
 • Je hebt een opleiding genoten en / of ervaring opgedaan in het beheren van projecten en budgetten, onderhandelen en leadership.
 • Je bent Nederlandstalig en / of Franstalig met een goede kennis van de andere taal en kennis van technisch Engels.* Je persoonlijke kwaliteiten : organisatietalent en prioriteiten kunnen stellen, proactief, zin voor analyse en synthese, communicatievaardigheden, autonomie, resultaatgericht (problem solver), teamgeest.
 • Een gevarieerde en boeiende job in een dynamische en aangename sfeer.* Een aanbod interne en externe opleidingen ontwikkeld op maat voor onze medewerkers.
 • Een loon in verhouding tot uw verantwoordelijkheden en echte doorgroeimogelijkheden.* Competitieve extralegale voordelen : maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 dagen betaald verlof per jaar, gratis abonnement voor de netwerken van de MIVB, TEC en De Lijn (ook voor echtgenoot en kinderen), 75% korting op woon-werkverkeer per trein, enz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier