Trainee Teamleader Logistiek Solucious Bornem
Solucious
Rijksweg 2880 BORNEM BELGIUM
10 uur geleden

Vacatureomschrijving

Solucious is de groeiende foodservice specialist van Colruyt Group. We leveren producten aan professionele klanten in de zorgsector, de horeca en bij bedrijven.

Als trainee teamleader logistiek leer je de kneepjes van het vak en zorg je mee voor een correcte en tijdige levering naar de klant.

Je gaat aan de slag in onze distributiecentra en leert er de kneepjes van het vak. Aan het einde van je opleidingstraject heb je voldoende bagage om een team te leiden en mee te zorgen voor een betrouwbare, correcte en tijdige levering naar de klant.

Heb je reeds logistieke en / of leidinggevende ervaring? Super! Maar ook zonder ervaring ben je welkom bij ons. We stemmen je opleidingstraject af op jouw ervaring.

 • Je ontwikkelt verschillende vaardigheden;
 • People management : je leert medewerkers begeleiden en coachen, zowel op individuele basis als in groep.
 • Job-technische taken : je maakt operationele planningen op.
 • Projectwerk : je leert de logistieke processen kennen en hoe je deze moet aansturen en verbeteren.
 • Je opleidingstraject duurt maximum anderhalf jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Tijdens dit traject werk je afwisselend in het distributiecentrum van Bornem en van Lot.

  Hierna groei je door naar de functie van dienstchef op een van beide locaties en stuur je je eigen team aan.

  Wat doe je concreet als dienstchef logistiek?

 • Je stuurt een team van 30-40 medewerkers aan. Je motiveert hen om doelen te bereiken en zich persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.
 • Je laat de dagelijkse processen efficiënt, vlot en veilig verlopen. Je organiseert je dienst zodat alles op wieltjes loopt.
 • Je komt met slimme voorstellen om bestaande processen te optimaliseren. Je begeleidt veranderingsprocessen die nodig zijn om de dienstverlening aan de klant steeds verder te verbeteren.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier