Project Ingenieur
Waterleau
Dendermonde, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie : verantwoordelijk voor de volledige realisatie van industriële projecten, van voorontwerp en offerte tot en met de oplevering.

Meer bepaald in de apparatenbouw, mechanische constructies en toepassingen in de milieuindustrie. Je werkt hiervoor samen met CAD Designers en monteurs.

Profiel : industrieel ingenieur electromechanica of Bachelor met een goede basis in industriële projecten (schoolverlaters welkom).

Je combineert technische expertise en creativiteit met organisatorische talenten en commerciële flair. Je hebt bij voorkeur ervaring met lastechnieken.

Je drukt je vlot uit in het Nederlands, Frans en Engels. Bijkomende informatie : Je werkt technische en commercieel interessante oplossingen uit en staat in voor diverse mechanische constructies in staal, rvs en aluminium.

Hij / zij is verantwoordelijk voor de realisatie van industriële projecten meer bepaald in apparatenbouw, mechanische constructies en toepassingen in de milieuindustrie.

Vanaf verkennende gesprekken of voor lopende opdrachten bij bestaande klanten, prospects en business units binnen onze groep behandelt hij / zij het volledige traject van voorontwerp tot finale oplevering.

Hij / zij bevraagt de noden van de relatie, denkt met hen mee, werkt oplossingen uit en vertaalt deze in technische oplossingen.

Dit technisch ontwerp zal aan de hand van de voorcalculatie door hem / haar in een offerte worden omgezet. Naast het opstarten en begeleiden van projecten draagt hij / zij ook zorg voor de calculaties en materiaalspecificaties.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier