Service technieker
Accent
Vlaanderen, Brussels, Wallonië, West-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat
 • Je voert een zelfstandige en gevarieerde job uit in de buitendienst? Je verricht service- en onderhoudswerkzaamheden aan onze producten?
 • Je lost storingen op van automatische toegangen? Je beschikt over een dienstwagen? Je beheert de voorraad wisselstukken in je voertuig en je draagt zorg voor je materiaal?

  Je werkt in uurroosters met wachtdiensten? Je vertrekt van thuis rechtstreeks naar je klanten en je rijdt op het einde van de werkdag rechtstreeks naar huis

 • Je volgde een relevante opleiding op A2-niveau op het gebied van elektriciteit / elektromechanica? Je hebt ervaring op het gebied van elektriciteit / elektromechanica en dienst-na-verkoop?
 • Je bent klantgericht verantwoordelijk en je kan zelfstandig werken? Je bent flexibel (ook qua werkuren) netjes en stipt?

  Je rapporteert je werken op duidelijke en nauwkeurige manier via servicebonnen? Je hebt goede communicatieve vaardigheden?

  Je bent vlot Nederlandstalig en Franstalig? Je bent in het bezit van een rijbewijs B? Je woont idealiter in regio Leuven / Tienen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier