Quality Manager – Nichebedrijf
Dixon & Company
Antwerpen, Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

Locatie : Haven van Antwerpen Reference code : SGU - 16896 Type : QA / QC Toegevoegd op : 24 / 09 / 2020 Over onze klantDit productiebedrijf wist dankzij het sterk ondernemerschap, de kwalitatieve service op maat van de klant en het voortdurend inzetten op innovatie uit te groeien tot wereldmarktleider in hun nichesegment.

De producten worden in meer dan 60 landen wereldwijd verkocht en worden in steeds meer toepassingen gebruikt, wat de groei voor de komende jaren verzekert.

Om de beste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de Belgische vestiging in de Haven van Antwerpen op zoek naar een Quality Manager die houdt van variatie en uitdaging binnen een bedrijf in volle groei.

JobomschrijvingUitwerking en implementatie van adequate proceskwaliteitstesten met als doel de beoogde kwaliteit te behalen en waste’ naar het absolute minimum te herleiden.

Behandeling van klantenklachten, onderzoeken van de oorzaak en uitwerken van constructieve oplossingen die je nadien zorgvuldig documenteert.

Bieden van ondersteuning bij productproeven zodat de kwaliteit van het product in overeenstemming is met de behoeften van de klant, bewaken van de kwaliteit gedurende het hele proces en aanbrengen van wijzigingen in proceschemicaliën waar nodig.

Identificeren van mogelijke risico’s, beoordelen van kalibratierapporten van interne tests en externe aannemers en oplossen van eventuele problemen.

Geven van trainingen aan andere afdelingen en rapporteren aan de Plant Manager.ProfielBachelor of master in een technische richting.

Min 3 jaar relevante werkervaring als quality engineer.Hands-on.Sterk analytisch inzicht, proactief en oplossingsgericht.

Je houdt van het werken in een internationale context.AanbodInteressant salaris aangevuld met een interessant pakket aan extralegale voordelen.

32 verlofdagen en flexibele werkuren.Een boeiende functie binnen een internationaal bedrijf waar jij als Quality Manager de vrijheid krijgt om zaken te realiseren en je stempel te drukken.

Een positie binnen een dynamisch bedrijf waar voortdurend ingezet wordt op innovatie en vooruitgang : Ideaal voor mensen met gezonde ambitie die houden van de nodige portie uitdaging.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier