Chauffeur CE
Adecco
Brussels, Brussels, BE
3 dagen geleden
source : Monster

De chauffeur dient de transportzendingen aan te nemen, te transporteren en af te leveren volgens de opgegeven opdracht en timing.

De vervoersdocumenten dienen volgens de opgestelde procedures ingevuld en afgehandeld te worden. De chauffeur is verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de transportopdrachten volgens de opgestelde procedures en naar instructies van de planner en / of dispatcher.

Hij dient dit te doen op een economisch, een veilige en ecologisch rendabele wijze. Hij is verantwoordelijk voor het correct invullen van de vervoersdocumenten en zijn boordcomputer, alsook een correcte omgang met de klant.

Bovendien is hij verantwoordelijk voor het schoon houden van zijn vrachtwagen en het melden van eventuele problemen of defecten.

Zich op het gevraagde uur aanmelden! - Indien de chauffeur langer dan een half uur dient te wachten of er zich andere onverwachte omstandigheden voor doen moet hij dispo verwittigen - De vracht laden en correct zekeren - De lading transporteren naar de gevraagde bestemming en dit op de meest rendabele wijze i.

s.m. dispo. - Het transport uitvoeren volgens de geldende rij- en rusttijden, indien dit niet kan onmiddellijk dispo op de hoogte brengen - De vracht afleveren op de gevraagde bestemming en uur - De vrachtbrieven laten ondertekenen en op afgesproken tijdstippen bezorgen - Klachten van de klanten verhelpen en indien nodig dispo verwittigen - Controle op de aanwezigheid en geldigheid van de boorddocumenten alsook zijn persoonlijke documenten - De regels en werkinstructies van het chauffeurshandboek opvolgen - Het uitvoeren van TAPA-transporten volgens de geldende normen - Het uitvoeren van GDP-transporten volgens de geldende normen - Het uitvoeren van luchtvracht conform de Security standards Profiel Geldig rijbewijs CE met code 95 en medische schifting - Kennis in het uitvoeren van transporten in luchtvracht, GDP en TAPA is een plus - Digitale bestuurderskaart en kennis van de geldende rij- en rusttijden - U heeft een voorbeeldfunctie in het verkeer en draagt veiligheid hoog in het vaandel - Als chauffeur zorgt u voor de goede administratieve afhandeling van de vervoersdocumenten (CMR, leverbon, .

 • en maakt u correct gebruik van uw boordcomputer - Het is belangrijk dat u vlot kan communiceren met de planning en met onze klanten, daarom is het van belang dat u minstens Nederlands, Frans of Engels spreekt Aanbod Je krijgt als chauffeur CE een mooi loon.
 • De Werkuren zijn bespreekbaar, en ook nationaal of internationaal transport - is allemaal bespreekbaar met de planning, maar als het echt nodig is, vragen we wel flexibiliteit terug (langs beide kanten)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier