zorgkundige voor vaste nacht
Randstad
Merchtem, Vlaams-Brabant
7 dagen geleden

job description

In de voormalige bierbrouwerij van is nu een een modern woonzorgcentrum opgetrokken. Het is gelegen in de gezellige dorpskern van Merchtem, wat de betrokkenheid van de buurt ten goede komt.

Er ligt een duidelijke nadruk op respect voor bewoners alsook voor medewerkers. Dit vormt de basis van een fijne zorgorganisatie waar kwaliteit en innovatie mooi samengaan en men graag investeert in goede zorg naar bewoners & medewerkers.

Dit resulteert in een fijne werkomgeving waar je inzet elke dag opnieuw door zowel bewoners als collega's wordt geapprecieerd.

Je staat in voor de taken tijdens de nacht, samen met de verpleegkundige

qualification

Diploma zorgkundige en visum Nederlands Je kan zelfstandig werken en kiest bewust voor vaste nachten. Geen ervaring vereist Een vaste, deeltijdse job

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier