Productiearbeider frituurolie (m/v)
Konvert Interim Lokeren
Lokeren, BE
1 dag geleden

Profiel

Loopt bij jou op het werk alles gesmeerd?Dan zijn wij op zoek naar jou!Wij zijn op zoek naar een productiearbeider voor in een bedrijf dat frituurolie recycleert.

Je zal vaten met gestolde frituurolie in een oven zetten.Eens de olie opnieuw lopend is, zal je ze in een filtermachine gieten om de olie te reinigen.

De lege vaten worden in een reinigingsmachine geplaatst. Na de reiniging gaat de olie in nieuwe flessen en wordt ze opnieuw verpakt.

Dit zijn vaten die 80kg wegen dus je moet fysiek sterk zijn! Je zal een techniek aangeleerd krijgen om deze vaten te kantelen en te verrollen zodat je geen 80kg moet heffen.

Aanbod

De producten of het afval naar de opslag-, verzendings-of recyclagezones, ... vervoeren. De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, .

 • Je werkt in 1 van deze shiften : 6u-14u : vaste vroege ploeg. 10-18u : vaste late ploeg.Je krijgt een aantrekkelijke verloning volgens jouw kennis en ervaring.
 • Vereiste kwalificaties

  Je bent fysiek in goede conditie. Je bent betrouwbaar. Je bent flexibel naar taken toe. Soms moet de productie eens geveegd worden en dan moet je dit ook willen doen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier