Mechanieker Dagdienst (M/V)
Over Ago
Hoogstraten
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant in Hoogstraten zijn wij op zoek naar een Mecanicien :

Samen met een 10-tal collega’s verzeker je de goede werking van de productie-installaties door het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud op mechanisch vlak.

Je zorgt voor een goede foutenanalyse en het uitvoeren van technische verbeteringen. Je voert je werk uit in overleg met je leidinggevende en je collega’s van de technische dienst en productie.

Na een eerste inwerkperiode word je via een beurtrol mee ingeschakeld in de permanentieregeling.

Vereisten

Je kan georganiseerd werken en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent handig en als mechanicien beschik je over een goede kennis van mechanica, hydraulica en pneumatica.

Basiskennis elektriciteit vormt een pluspunt.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende job met doorgroeimogelijkheden in een technologisch sterk uitgebouwd bedrijf. Je krijgt de nodige opleiding en de mogelijkheid om jezelf te bewijzen aan de machines.

Je wordt beloond met een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een pensioenspaarplan.

Wenst u meer info over deze job?

Neem dan contact op met één van deze kantoren : Turnhout

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier