teammember okay hulshout
Randstad
Hulshout, Antwerpen
1 dag geleden

job description

Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen.

Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat.Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt.

Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je eenhandje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan.

Misschien heb je eenleuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijdappreciëren!Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen.

Zo stel jehen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlotmogelijk te laten verlopen.

Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen metje collega's een luisterend oor.

qualification

SamenwerkenEen winkel uitbaten is teamwerk. Jouw talenten passen perfect bij die van je collega's, je kuntsteeds op hen rekenen.

Dat is trouwens goed voor de sfeer ook.Initiatief nemenNaast vaste takenlijsten en procedures krijg je de nodige vrijheid om zelf te bepalen wat moetgebeuren.

En dat doe je dan ook gewoon.FlexibiliteitKlanten winkelen op wisselende tijdstippen; 's ochtends, 's avonds, tijdens werkdagen en in hetweekend.

Je begint vaak al om 7 u. 's ochtends. Avondwerk, weekendwerk en variërendeuurroosters maken deel uit van je leven.KlantgerichtheidJe bouwt gaandeweg een hechte relatie op met je klanten.

Zo weet je steeds precies wat ze nodighebben.Een goede fysieke conditieJe legt behoorlijk wat meters af op een dag en tilt veel dozen en kratten.

Een sportieve instellinghoort er gewoon bij. Je komt terecht binnen een tof team waar steeds in familiale sfeer wordt samengewerkt.

Je hebt de mogelijkheid regelmatig interessante opleidingen te volgen, zo kan je de klanten nog beter informeren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier