ADMINISTRATIEF BEDIENDE
Manpower
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Als administratief bediende ben je werkzaam op de binnendienst van de verkoopafdeling. Daar ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers en de verkopers.

Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers.Je hebt vaak telefonisch contact met klanten, behandelt bestellingen en volgt ze op.

Verder zorg je als administratief bediende voor de verdeling van documentatie van producten en / of diensten naar klanten en vertegenwoordigers en het in orde brengen van offertes ,opvolgen van bestellingen, onderhandelen van leveringstermijnen en servicen van de klanten!

Idealiter heb je een bachelor of master opleiding genoten. Een eerste werkervaring binnen een administratief / commerciële functie is een pluspunt.

Daarnaast heb je een goede kennis van MS Office en kan je door je extraverte persoonlijkheid vlot contacten onderhouden met klanten.

Ben jij een talenknobbel? Beheers je zowel geschreven en gesproken Nederlands, Engels en Frans goed? Kennis Duits is een plus! Dan is deze job met een divers takenpakket met veel internationale contacten zeker interessant voor jou.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier