Dossierbeheerder in landelijk Limburgs boekhoudkantoor Hasselt
Austin Bright
Limburg
8 dagen geleden

Dossierbeheerder / Accountant - Wie zijn zij?

Een boekhoudkundig adviesbureau in het hartje van Limburg dat uitbreidt met zicht op de toekomst. Hiervoor zoeken we een dossierbeheerder om dit leuk kantoor met een losse, familiale sfeer aan te vullen.

Je zal hier verwelkomd worden in een team van drie, bestaande uit de zaakvoerder en twee collega dossierbeheerders.

Dossierbeheerder / Accountant - Wie ben jij?

Je zal hier als dossierbeheerder de mogelijkheid krijgen om deel uit te maken van de groei van dit boekhoudkantoor.

 • Dankzij een eerste boekhoudkundige ervaring die je al achter de rug hebt, is een dossier afwerken van A tot Z voor jou geen enkel probleem.
 • Van het openen van een dossier tot het achteraf te slapen te leggen, zijn verantwoordelijkheden waar jij niet voor uitwijkt.

 • Ook het contact voeren met je klanten , waaronder verschillende management vennootschappen en KMO's, is een rol die je geleidelijkaan graag op je zal nemen.
 • De mogelijkheid om zelfstandig te werken in combinatie met je eigen leergierigheid geeft je een extra uitdaging om jezelf te ontplooien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
 • Hiernaast ben je ook stipt en ordelijk om elke dag zo goed mogelijk te benutten.
 • Met jouw Professionele Bachelordiploma Accountancy-Fiscaliteit en eerste ervaring achter de rug zul je meteen goed passen in ons team.

  Dossierbeheerder / Accountant - Wat bieden wij jou aan?

 • In dit BIBF gecertificeerd kantoor krijg je de kans om je boekhoudkundige vaardigheden uit te breiden binnen een aangename omgeving.
 • Dankzij de landelijke sfeer van het kantoor, de grote tuin en het terras waar tijdens zomerdagen kan worden geluncht, wordt jouw work-
 • life balance goed bewaard .

 • Het kippenhok in de tuin zorgt er ook nog eens voor dat jij nooit zonder verse eitjes naar huis zal moeten.
 • Hiernaast neemt de zaakvoerder, die tevens een diploma handelsingenieur in zijn zak heeft, de automatisering van verschillende administratieve processen zelf in de hand.
 • Deze state of the art werkwijze zorgt ervoor dat jouw tijd voorbehouden wordt voor belangrijke processen en neemt je mee in een moderne vooruitgang van boekhoudkundige processen .

  Heb je interesse in deze vacature? Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply austinbright.

  com. Marie en het Austin Bright team helpen je graag verder in je zoektocht, steeds op een confidentiële manier!

  BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / belastingen / belastingconsulent / accountantskantoor / flexibiliteit / familiaal / balance / Hasselt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier