Teamleader Exploitatie Hidrodoe
Group Tormans
Herentals
3 dagen geleden

Doelstelling

Als Teamleader Exploitatie Hidrodoe vervul je de ambitie om samen met het team het beste resultaat op het gebied van service en gastvrijheid te realiseren.

Je komt terecht in een team van edutainers dat elke dag voor plezier en mooie herinneringen voor onze bezoekers zorgt. Jullie zijn het uithangbord van Hidrodoe en geven groepen en families een hartelijk welkom.

Voornaamste taken

Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de dagelijkse organisatie van Hidrodoe :

Je zet de bezoeker op de eerste plaats : je optimaliseert en bewaakt een hoogstaande klantgerichtheid en de perfecte beleving voor onze bezoekers.

Je houdt de kwaliteit van de bezoekersservices hoog en zorgt ervoor dat het team onze bezoekers consequent uitmuntende ervaringen bezorgt.

Je staat in voor de dagelijkse operationele coördinatie en aansturing, waarbij je je kan baseren op bestaande werkingsprocedures en planningen.

Je werkt actief mee aan procesverbetering en het optimaliseren van werkingsprocedures.

Je motiveert en ondersteunt het team van edutainers en cafémedewerkers. Je beheert de prestaties en groei van het team door middel van continue feedback en training.

Je bewaakt dat de hoogst mogelijke normen van service, netheid, technische werking en veiligheid door het team worden nagestreefd.

Je bent verantwoordelijk voor een goede werkplanning en personeelsinzet.

Je draagt de missie en de waarden van Hidrodoe mee uit.

In deze rol werk je nauw samen met de Teamleider Technische Dienst, de projectleider Innovatie en de manager van Hidrodoe.

Profiel

Je hebt ervaring in operationeel management binnen soortgelijke bezoekersservice gedreven sectoren (attracties / hotels / hospitality / vrije tijd / horeca) en combineert dit minstens met een bachelor.

Je hebt aanzienlijke operationele ervaring om de dagelijkse operationele complexiteit binnen Hidrodoe te beheren.

Je hebt ervaring met het regelen van personeelsbezettingen.

Je hebt een bewezen staat van dienst in het motiveren, begeleiden en ontwikkelen van teams om hun volledig potentieel te bereiken.

Je bent gepassioneerd door gastvrijheid en bezoekersservice en hebt een positieve can do’-houding.

Je durft de nodige beslissingen te nemen die van invloed zijn op de dagelijkse bedrijfsvoering.

Je bent pragmatisch, proactief, flexibel, dienstverlenend en stressbestendig.

Je bent organisatorisch, communicatief en administratief sterk.

Je hebt oog voor detail en streeft perfectie na.

Wat bieden wij?

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,...

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier