beauty advsior
The Body Shop international limited
Liège St Lambert, WLG, BE
6 dagen geleden

Jouw rol in het kort

Samen met jouw team ondersteun jij bij het stimuleren van de omzet en de winst van de winkel door altijd uitstekende service te geven aan de klanten.

Je draagt de filosofie en de visie van het merk uit, en volgt alle bedrijfsprocedures op.

Jouw rol in meer detail

Wij bieden producten boordevol natuurlijke ingrediënten, waarvan er diverse worden ingekocht via ons Community Trade-programma.

Dus als we een klant een complete gezichtsverzorging adviseren, verkopen we niet alleen een ideaal, we helpen ook gemeenschappen een beter leven op te bouwen.

Met meer dan 2.000 fantastische producten die passen bij de voorkeuren van elke klant, is er veel om uit te kiezen. Jij neemt de tijd om de behoefte van de klant te achterhalen om zo de perfect aansluitende producten te kunnen adviseren.

Als onderdeel van ons betrokken team van Beauty Advisors biedt je onze klanten deskundig advies en geef je inspirerend inzicht in de producten en de filosofie van The Body Shop®.

Je leert over de producten, waar ze vandaan komen en je gaat proactief met klanten in gesprek om hun een lijn te laten ervaren die naadloos past bij hun voorkeuren en hun levensstijl.

Ideale achtergrond en ervaring

 • Sterke interpersoonlijke vaardigheden om een goed contact op te bouwen met klanten - ervaring met service aan klanten is een pre.
 • Sterke interpersoonlijke vaardigheden om een goed contact op te bouwen met klanten - ervaring met service aan klanten is een pre.
 • Een oprechte passie voor beauty en voor de retailbranche.
 • Flexibiliteit om te werken op zaterdag en zondag is een must.
 • Beschikbaar voor diensten in de avond, het weekend en tijdens vakantieperiodes.
 • Talenten / vaardigheden

  SamenwerkingsvaardighedenPersoonlijk gedragCommercialiteitDoelgerichtheid

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier