Technieker Machinepark Grimbergen
ENGIE
Grimbergen, Flemish-Brabant, Belgium
3 dagen geleden

Voor onze afdeling Bending, gevestigd in Grimbergen, zijn wij op zoek naar een (m / v) : Onderhoudstechnicus.

Jouw missie

 • na een inloopperiode zelfstandig onderhouds- en herstellingswerken kunnen uitvoeren op zowel elektrisch als mechanisch vlak : uitvoeren van preventief onderhoud op de technische installaties en machines (buigmachines, kotterbanken, lastoestellen, )elektrische en mechanische defecten opsporen, analyseren en verhelpenoptimaliseren van bestaande installaties en machinesadministratie : documenteren van de uitgevoerde werkzaamheden (zowel preventief als curatief)je werkt steeds volgens de veiligheidsrichtlijnen en draagt orde en netheid hoog in het vaandel
 • Jouw profiel

 • studierichting elektro-mechanica, A2 niveau
 • ervaring is een pluspunt (1-5 jaar), maar geen noodzakelijkheid
 • nauwkeurig kunnen werken met zin voor veiligheid
 • je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands, (gesproken) kennis van het Frans is een meerwaarde
 • je kan zowel zelfstandig als in team werken
 • je durft je verantwoordelijkheid op te nemen als dit nodig is
 • ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas.

  Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.

  ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

  ENGIE Fabricom biedt jou

  Wie aan de slag gaat bij ENGIE Fabricom, kan rekenen op boeiende en gevarieerde projecten. Bovendien word je bijgeschoold in de nieuwste technologieën.

  Je komt terecht in een sfeer van teamwork, maar beschikt tegelijk over de nodige zelfstandigheid. Afhankelijk van je interesse en profiel, zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden.

  Steven

  Werkplaats : Grimbergen The English version isn't available at this moment. We apologize for this inconvenience. You can find the Dutch version above. Industry

  Technicians Electromechanical

  Technicians Younggraduates

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier