magazijnier: regio wondelgem
Randstad
Wondelgem
6 dagen geleden

job description

Voor een groot bouwbedrijf dat waarde hecht aan het enthousiasme en de creativiteit van zijn medewerkers zijn wij op zoek naar een magazijnier die geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

Ze hechten heel veel waarde aan een goede sfeer, well being van het personeel en investeren dan ook veel in hun personeel.

Mentaal welzijn van hun personeel is voor hen belangrijk.Het centrale magazijn staat in voor het bijhouden van de inventaris en verderling van de verbruiksgoederen voor hun projecten.

ze staan in voor alle gereedschappen, beveiligingsmaterialen en PBM's maar ook voor de wisselstukken die werknemers nodig hebben voor de herstellingen uit te voeren.

Het magazijn maakt deel uit van de technische dienst en werkt nauw samen met de aankoopdienstEen magazijnier beheert de inkomende stromen, het opslaan van de goederen en de uitgaande stromen.

De taken zijn : lossen, receptioneren, wegzetten, opslag, picking, verpakken, verzenden van de goederen en behandelen van retours.

Dit alles wordt gedaan met behulp van eenvoudige middelen (scanners, computers, transpallet, etc), alsook met geautomatiseerde middelen (verticale liftsystemen).

qualification

Vaardig zijn en inzicht hebben in het proces van goederenontvangst, goederenopslag en goederenuitleveringDe vaardigheid hebben om efficiënt, nauwkeurig en zorgvuldig te handelen.

Zich goed mondeling kunnen uitdrukken (verbale communicatie) in de Nederlandse taalIn het bezit zijn van een heftruckattest of bereid zijn dit te behalen.

In het bezit zijn van een een VCA attest of bereid zijn dit te behalen via randstad.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier