Werkvoorbereider Sanitair en HVAC
Actief Interim Westmalle
Brecht, Antwerpen, België
12 uur geleden
source : Jobat

Wij zijn een familiebedrijf te Brecht die onze klanten verschillende bouwwerken kan aanbieden. We zijn op zoek naar een werkvoorbereider voor het uitwerken van de technische dossiers.

Wat houdt deze veelzijdige functie zoal in?

Je bereidt samen met de werfleider het project technisch voor. Hiertoe zal je oa ventilatiesystemen uittekenen, hydraulische en pneumatische schema's uitwerken, warmteverliezen berekenen, diameterbepaling van leidingen vooropstellen, ...

In deze afwisselende job heb je veel contacten zowel met onze werknemers, onze leveranciers en uiteraard met onze klanten.

Af en toe ga je ook eens mee naar de werf.

Je hebt de nodige administratief / technische skills.

Bij voorkeur genoot je een Bachelor of Master opleiding Elektromechanica of Installatietechnieken. Een ander diploma maar wel vergelijkbare ervaring?

Prima hiermee kan je ook zeker bij ons terecht!

Je hebt kennis van het tekenprogramma sketchup en Adobe 2D

 • Een topjob met optie vast.
 • Je krijgt een mooi loon dat in verhouding staat tot je ervaring, kennis en vaardigheden. Bovendien heb je recht op maaltijdcheques van 6 euro / dag, je krijgt een groepsverzekering en we hebben een individueel opgestelde bonusregeling.
 • Bovenop je 20 dagen verlof heb je 12 extra ADV-dagen. Een groot deel is vastgelegd door collectief verlof tijdens het bouwverlof in de zomer en tijdens de kerstvakantie.
 • Je hebt nog wel enkele dagen vrij te kiezen.

 • Je hebt mooie daguren : 8u-16u30 of 8u30-17u.
 • We bieden doorgroeimogelijkheden of kansen om over te stappen naar andere jobs binnen ons bedrijf wanneer je daar klaar voor bent.
 • Er heerst bij ons een familiale Kempische sfeer, de deur van onze zaakvoerder staat voor iedereen open voor raad en daad.
 • Naast het harde werken zorgen we ook op tijd en stond voor de nodige fun in de vorm van een kerstfeestje, een etentje, een weekendje weg.
 • Op vrijdag heffen we geregeld graag het glas samen.
 • Alle dagen filevrij naar het werk.
 • Je komt terecht bij een bouwbedrijf met een goede naam. Wij zijn een totaalleverancier die onze klanten op verschillende vlakken kan helpen.
 • Wij blinken uit in onze manier van aanpakken. Omdat wij graag samenwerken op lange termijn, kunnen wij genieten van een goede mond-tot-mondreclame.

  Zie jij deze job helemaal zitten? Solliciteer dan online of stuur jouw cv naar jelle.keysers actief.be

  Bellen kan op 03 320 25 25 of liever whatsapp? Kan ook op het nummer 0470 / 683067.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier