Release Coordinator
Smals
Brussel, Belgium
4 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als Release Coordinator fungeer je als spilfiguur en vorm je de schakel tussen het team van de ontwikkelaars, operatoren, testcoördinatoren, externe partners en het management omtrent de releases, planning en de kwaliteit van de op te leveren applicaties.

Je bewaakt verschillende informatiebronnen en neemt deze onder de loep alvorens een signaal richting productie van een applicatie te geven.

In dit kader werk je aan verbeteringsprocessen wat betreft de verschillende releases en sta je garant voor een goede opvolging ervan.

Tevens hou je rekening met de release planningen en timings en communiceer je hieromtrent met de andere teams en het management.

Ook hier zorg je voor een efficiënte opvolging en rapportering.

Je staat, in samenwerking met de technische teams, eveneens in voor het definiëren en uitvoeren van scripts en automatiseringstools.

Tot slot participeer je aan verschillende DevOps meetings en breng je op die manier de releases in kaart naar kwaliteit, timing, planning en opvolging toe.

Profiel

Je beschikt over een masterdiploma en hebt reeds ervaring als Release Coordinator of in een gelijkaardige functie.

Je hebt kennis van verschillende tools die worden aangewend in een DevOps omgeving (Git, Jenkins, XLDeploy, XLRelease, Jira, Cloud-deployment, ).

Je bent vertrouwd met de cycli binnen development en met de Agile methodologie.

Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en neemt graag initiatief.

Je bent resultaatgericht en je pakt je opdrachten doeltreffend aan met de nodige efficiëntie en verantwoordelijkheidszin.

Je hebt een passieve kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier