DISTRIBUTIEPLANNER - LATE SHIFT
Client of Manpower
Aalst, Flanders, Belgium
3 dagen geleden
source : Jobat

DISTRIBUTIEPLANNER LATE SHIFT

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor een grote dynamische klant, een gekende logistieke speler binnen de medische sector zijn wij op zoek naar een distributieplanner voor regio Aalst!

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het optimaal plannen van de beschikbare chauffeurs om zo onze verschillende leveringen aan klanten in goede banen te leiden.

Daarnaast kan je zeer goed omgaan met last-minute wijzigingen want door jouw organisatorisch talent weet je dit steeds tot een goed einde te brengen.

Je bent alsook verantwoordelijk voor de coördinering en uurregeling van onze chauffeurs en dit op een zo efficiënt mogelijke manier.

Als planner ben je uithangbord van onze firma want je bent aanspreekpunt voor zowel klanten als verschillende chauffeurs.

Profiel

Je beschikt minstens over een A2 diploma en al een eerste werkervaring binnen de transport.

Je kan je vlot verstaanbaar maken in het Nederlands en Engels , basiskennis van Frans is mooi meegenomen. Je kan vlot overweg met de courante MS Office pakketten.

Je bent een organisatorisch talent die om kan gaan met werkdruk en vervolgens oplossingsgericht te werk gaat. Daarnaast ben je sterk op geografisch vlak en heb je ruimtelijk inzicht.

Aanbod

Je komt terecht in dynamisch, groeiend en internationaal bedrijf waar je de kans krijgt om jou volledig te ontwikkelen! Hier bieden ze jou een aantrekkelijk salarispakket aan met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques van €8 / gewerkte dag.

Je krijgt ook nog een intensieve opleiding aangeboden om je volledig klaar te stomen voor zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

OPTIE VAST!

Interesse in de functie van distributieplanner vaste late?

Solliciteer online! Voor verdere inlichtingen kan je ons bereiken via office.aalst manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier