Performance Software Tester (m/v)
Konvert Office Hasselt
Hasselt, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor onze partner zoeken we een Junior en / of Medior Performance Software Tester. Tot jouw takenpakket behoort : het uitlichten, beveiligen en beheren van Backend applicaties, netwerksystemen en infrastructuur via API's.

Uitvoeren van API-testen. Werken met Performance monitoring tools zoals J-meter, HP Load, Load Runner of NeoLoad en de wil om een expert hierin te worden.

Finetuning / Load-balancing / Config. Je zal scenario's opzetten voor de reeds ontwikkelde scripts, rapporten analyseren en waarnemingen om bottlenecks te detecteren documenteren.

Zie je deze uitdaging zitten? Contacteer ons dan zeker.

Aanbod

Behoeften van de klant of gebruiker analyserenHet functioneel lastenboek opstellen (specificaties, termijnen, kosten, ...

De productie van softwareoplossingen realiseren in een omgeving (servers, werkposten, besturingssystemen, ...). De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren.

Documenten en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers, informaticadiensten, ... uitwerken en bijwerken.

Een ontwikkeld product presenterenGebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen. Een prototype of model van de ontwikkeling ontwerpen en uitwerken (design application).

Een prototype van de technische oplossing realiseren voor validatie door de opdrachtgever (typeconfiguratie, ...). Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, .

 • Informaticacomponenten selecteren, assembleren en integreren (programma's, databanken, specifieke ontwikkelingen, ..
 • Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen. Programmeren in een specifieke computertaal. Technische en functionele problemen analyserenCorrigerende acties, technische aanpassingen, .
 • voorstellen. Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek) De firma biedt verschillende voordelen, waaronder een firmawagen.
 • Je komt terecht in een groeiende en vooruitstrevende firma, waarbij collegialiteit en openheid belangrijk is. Er wordt ook steeds ingezet op ontwikkeling en bijscholing.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt een IT gerelateerde bachelor of master behaald. Zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels. Je bezit over een basis van programmeervaardigheden.

  Ervaring in het testen is een meerwaarde. Je bent kritisch, analytisch, en hebt sterke communicatievaardigheden. Tot slot ben je ook bereid om klanten te bezoeken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier