Junior Support Engineer
Cegeka
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij op zoek naar je eerste uitdaging als support engineer, of heb je al wat ervaring? Heb je daarnaast een gezonde interesse in consultancy?

Lees dan zeker even verder! Maar alvast even voorstellen, wij zijn Cegeka, een toonaangevend Belgisch full-service ICT-bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan haar klanten.

We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om haar doelstellingen te bereiken.

Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambitie. Het project Voor een bedrijf in Zwijndrecht dat zich specialiseert in baggeren en landaanwinning zijn we op zoek naar een Support / System Engineer om hun team "Ships Offices Sites" te versterken.

Je bent mede-verantwoordelijk voor het design, de configuratie en ondersteuning van de IT installaties op hun remote sites, kantoren en schepen en dit wereldwijd.

Jouw Taken Support taken met focus op netwerken, windows servers, active directory, virtualisatie, hardware, Voor de schepen bied je omwille van de zeer specifieke setup support op alle levels, voor de remote sites en offices fungeer je als escalatiepad voor de interne helpdesk.

Hierbij zijn snelheid en kwaliteit van hoog belang. Je bezit de nodige inzichten om zelf prioriteiten in te schatten. Na de nodige interne opleiding sta je in voor het designen van A-to-Z oplossingen voor onze remote locaties en schepen met eventuele installatie ter plaatse Actief meewerken aan projecten zoals de periodieke vernieuwing van serverinfrastructuur, migraties in het kader van "the move to the cloud", .

 • Jouw profiel Je hebt een bachelordiploma (of bent bijna afgestudeert), bij voorkeur in een ICT-richting. Je hebt ervaring met virtualisatie en storage Je hebt kennis van TCP / IP, Networking & Switching, Firewalls & Security Je hebt gewerkt in Windows Service Environments & Active Directory Je bent flexibel ingesteld, teamgericht, klantgericht en kan zelfstandig werken.
 • Stressbestendigheid en een passie voor IT is een must. Je bent bereid om een freelance project van 3 maanden op te nemen (bij de klant).

  Wat kun jij van ons verwachten? Om zo een leuke job nog leuker te maken, krijg jij van ons : Een premium bedrijfswagen met tankkaart OF mobiliteitsbudget, zodat je vlot van en naar je klant kunt.

  Een aantrekkelijk bruto-salaris en een forfaitaire onkostenvergoeding.Verloning op maat dankzij ons Flex Reward Plan.Flexibele werkuren en een mooie work / life balans.

  Maaltijdcheques en groeps-en hospitalisatieverzekering. Daarnaast kom je terecht in een open en dynamisch team met toffe collega’s, en met ruimte voor nieuwe, frisse ideeën en initiatieven.

  Cegeka is een toonaangevend ICT-bedrijf, wat mooi staat op je CV. Je staat er niet alleen voor! Cegeka biedt begeleiding op maat aan haar werknemers.

  Jij geeft aan waar je interesses liggen. We bieden verschillende carrièrepaden aan, en kijken samen hoe we je verder kunnen helpen ontplooien.

  Bijleren en kennisdeling vinden we belangrijk binnen Cegeka. Bovendien ben je bij ons geen nummer. Je Field manager staat steeds klaar om je met raad en daad bij te staan.

  Sollicitatieprocedure 01. Solliciteer We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 02. Ontmoet ons We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek. 03.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier