Office and Production Assistant
Manna Foods
Wijnegem, BE
19 uur geleden

Office and Production Assistant

Je bent verantwoordelijk voor het onthaal en de ondersteunende administratie. Dit betekent dat je alle bezoekers op een klantvriendelijke manier te woord staat en verder helpt.

Je zorgt voor een accurate administratieve ontvangst van aangeleverde grondstoffen en verpakkingen in SAP, laat alle bezoekers inschrijven en verwijst hen door naar de betrokken collega of dienst.

Je beheert tevens de telefooncentrale voor alle inkomende oproepen. Daarnaast zorg je voor de administratieve ondersteuning van diverse collega’s, met een gevarieerd takenpakket : o.

a. het verwerken van productiedata (planning in SAP, productieorders opvolgen) en het stockbeheer van labels en leverancierspallets, zijn daar onderdeel van.

Verder beheer je de post, het economaat en facility (vergaderzaal, catering, ).

Profiel

 • Je hebt bij voorkeur een Bachelor in Office Management of een soortgelijke richting behaald en reeds een mooie eerste ervaring achter de rug
 • Je spreekt vlot Frans en Engels. Kennis van Duits is een extra troef
 • Je bent van nature erg klantgericht, staat stevig in je schoenen (stressbestendig) en kan werken met deadlines
 • Een drukke omgeving stoort je niet
 • Resultaatgerichtheid en nauwkeurigheid zijn 2 van je beste eigenschappen
 • Je hebt een degelijke kennis van de gebruikelijke Office-programma’s (Word-Excel-Outlook); ervaring met SAP is een pluspunt!
 • Je beschikt over een no-nonsense mentaliteit, kan zelfstandig werken en neemt graag initiatief
 • Je werkt in onze kantoren te Schoten
 • Aanbod

  Bij Manna Foods kom je terecht in een bedrijf waar fun, openheid, ondernemingszin, klantgerichtheid, kwaliteit en efficiëntie de key-waarden van de firma zijn.

  Naast een voortdurende coaching bieden wij een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen en de nodige tools om je job performant te kunnen uitoefenen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier