Administratief bediende Customer Service
AGO Jobs & HR
Kampenhout, Vlaams-Brabant, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als Administratief bediende Customer Service ben je verantwoordelijk voor : - Verwerking van transport opdrachten in een intern systeem.

 • Verwerking van alle documenten met betrekking tot de transporten (CMR, POD, inkomende facturen,?).- Opvolgen van de afgewerkte transporten in zowel interne als externe systemen.
 • Opvolgen van eigen ?online booking tool' (nieuwe klanten aanmaken, volgen van opdrachten,?).- Communicatie via mail en / of telefoon met klanten bij vragen, problemen en / of klachten.
 • Aanmaken, opvolgen en up to date houden van klanten / leveranciers in klantenportaal (CRM)Je bent een gedreven en ambitieuze specialist met een passie voor logistiek.
 • Je bent in het bezit van een middelbaar diploma.Je kan zeer goed werken met Excel.Beheersing van Nederlandse en Franse taal is een must, bijkomende talen zijn een extra troef.

  Je hebt zeer goede communicatieve vaardighedenJe bent flexibel.Je bent stressbestendig.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier