Warehouse Supervisor
Manpower
Rotselaar, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor de gehele flow binnen het magazijn gaande van inbound tot outbound. Hierbij krijg je de kans om een team van +20 personen aan te sturen.

Concreet sta je in voor het opleiden, aansturen en motiveren van werknemers, het opmaken van planningen en het evalueren van jouw teamleden.

Bovendien sta je in voor de controle van in- en uitgaande producten op voorraadniveau en juistheid en ben je voortdurend op zoek naar manieren om bestaande processen en / of flows te optimaliseren.

Bij onze klant krijg je de kans om binnen een groeiend bedrijf een uitdagende functie uit te oefenen waarbij je in een ploegensysteem terecht komt.

Dit zorgt ervoor dat je geen onnodige tijd verliest aan files van en naar het werk. Naast een optimale werksfeer, krijg je bij je nieuwe werkgever een zeer competitief en marktconform salaris gecombineerd met tal van extralegale voordelen.

Ben jij de ervaren supervisor naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.

be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier