Verpleegkundige Operatiekwartier m/v
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden, Belgium
5 dagen geleden

Je functie

Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten.

Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan.

Je zorgt voor de aan jou toegewezen patiënten en dit voor, tijdens en / of na de ingreep.

Je ondersteunt de chirurgen bij het uitvoeren van operaties en verzorgt de instrumentatie. Je biedt assistentie bij anesthesie.

Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt.

Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

Wie ben jij?

Je bent bachelor in de verpleging.

Je komt ook in aanmerking wanneer je nog geen ervaring hebt in een operatiekwartier. Je combineert een goede kennis van de verpleegkundige handelingen (basiszorg én technische handelingen) met enthousiasme en dynamiek.

Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek, mondeling en schriftelijk. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim.

Patiënten en familie benader je open, eerlijk en constructief.

Je werkt samen in een multidisciplinair team en voelt je daar als een vis in het water.

Maar je kunt ook zelfstandig opdrachten aan, bent bestand tegen druk en stelt de juiste prioriteiten op de juiste momenten.

In ons ziekenhuis toon je de nodige flexibiliteit om te werken in shiften (vroege / late / weekend / feestdagen). Dat betekent ook dat je op cruciale momenten je verantwoordelijkheid neemt, proactief werkt en initiatief durft te tonen.

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan.

Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

Wat hebben we je te bieden?

 • Een contract van onbepaalde duur, minimum 30 uur per week
 • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst
 • Verloningspakket dat er mag zijn :
 • o Salaris volgens barema

  o extra toeslagen voor onregelmatige prestaties : 35% zaterdag, 70% zon- en feestdag

  o hospitalisatieverzekering

  o aanvullende pensioenverzekering

  o fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement

  o personeelstarief in het restaurant

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier