Preventieadviseur niveau II - Gent (M/V)
Over Ago
Gent
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant actief in de chemische sector, is AGO Technics op zoek, naar een preventieadviseur niveau II. In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement-

en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving.

De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW.

Vereisten

Wie zoeken we? Een kandidaat die succesvol een hogere studie behaald heeft en dit aanvult met een opleiding preventieadviseur niveau II Minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie binnen een productieomgeving Kennis van en ervaring met lean-

principes Ervaring met kwaliteitszorgsystemen en audits Analytisch aangelegd en ervaren in het doorvoeren van strategische veranderingen Sterk in communicatie, het enthousiasmeren van mensen en het uitbouwen van sterke werkrelaties Zeer goede kennis Nederlands en Engels, zowel geschreven als gesproken Zeer goede kennis MS Office Bereid om zich te verplaatsen tussen twee sites

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Engels
 • Aanbod

  Je komt terecht in een mooie werkomgeving dat in volle groei zit. Je krijgt de kans om jouw eigen vaardigheden te verbeteren door verschillende opleidingen.

  Je krijgt een motiverend loonpakket met extra legale voordelen. Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur na een (beperkte) interimperiode.

  Heb je interesse? Mail jouw cv naar gent.technics ago.jobs

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier