Teamleider Klantenservice (M/V/X)
Coolblue
Antwerpen, Antwerp, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Als Teamleider Klantenservice begeleid je jouw team om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Ontwikkelmogelijkheden.

Om elke dag een beetje beter te worden. Eigen team.Zelf aan een team bouwen en teamleden coachen. Resultaatgericht.Jij streeft met het team naar de beste resultaten.

Doen Je team inspireren om klanten écht blij te maken, en dat zo efficiënt mogelijk. Coachen en begeleiden van je medewerkers zowel op de vloer als één op één.

Bepalen welke verbeterprojecten op te starten en te implementeren. Je moet (meer) gaan sporten, want er is altijd wel iemand jarig op onze klantenservice die iets lekkers trakteert.

Krijgen Geld. Nog meer geld : maaltijdcheques na 6 maanden in dienst, ecocheques en reiskosten. DKV hospitalisatieverzekering.

20 vakantiedagen, en 12 ADV dagen obv fulltime. Doorgroeimogelijkheden. Goede werksfeer met de leukste collega's. Korting op alle spullen die we verkopen.

Kunnen Bachelor werk en -denkniveau. Minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende functie. Coachen. Enthousiasmeren en duidelijk communiceren.

Multitasken. Overzicht behouden, ook als het druk is. Communicatie. Je hebt uitstekende verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Fulltime. Werken in de avond en in het weekend is voor jou geen probleem.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier