Verpleegkundige woonzorgcentrum
Zorgbedrijf Antwerpen
Antwerpen, België, NL
7 dagen geleden
source : Joblift

Woonzorgcentrum Lozanahof ligt vlakbij het stadskern op wandelafstand van hetHarmoniepark. Door de nauwe samenwerking met het dienstencentrum zorg je meevoor het welzijn van elke bewoner.

Een dynamisch team staat in voor eenpersoonlijke benadering op maat van elke bewoner. Kom jij onze enthousiasteverpleegkundige teams versterken?

Wat doe je graag en kan je goed? Je omringt onze bewoners met professionele zorgen en concentreer je opverpleegtechnische handelingen.

Hun verpleegkundige verzorging is jebelangrijkste verantwoordelijkheid : klaarzetten van medicatie, inspuitingen,bloedafnames, wondzorg, opvolgen patiëntendossiers, enz Je hebt aandachtvoor wijzigingen in hun gezondheidstoestand en gaat op zoek naar deefficiëntste oplossing voor hun noden en verwachtingen, zonder de familie enbehandelende arts uit het oog te verliezen.

Als verpleegkundige zorg je voorde bewoners zowel op medisch als op sociaal vlak (een goed gesprek moet ookzeker kunnen!)Door je persoonlijke en enthousiaste zorg op maat, motiveer je collega’s omook naar de individuele noden van de bewoners te handelen.

Je haalt voldoeninguit de mix van verpleegtechnische taken, eerlijke en open communicatie met jecollega’s en leidinggevenden en de punctuele aansturing van zorgkundigen.

Je opleiding en ervaring Gedreven door je hart voor senioren en de wil om een maximale levenskwaliteitte garanderen, verwelkomen we je graag als collega bij Zorgbedrijf Antwerpen.

Je bent in het bezit van een diploma bachelor of gegradueerde (HBO5) in deverpleegkunde word je gedreven door je hart voor senioren en de wil om eenmaximale levenskwaliteit te garanderen.

Je hebt een enthousiaste doe-mentaliteit. In een multidisciplinair team leg je gemakkelijk contacten enword je meteen één van ons’.

Feedback geven en krijgen is voor jou denormaalste zaak en je neemt graag de touwtjes in handen. Je vindt hetvanzelfsprekend om dagelijks met een elektronisch zorgdossier en e-

mail tewerken. Kwaliteit en innovatie gaan voor jou hand in hand. Wat bieden we je aan? Stabiliteit met een contract van onbepaalde duur* Bespreekbaar arbeidsregime, aangepast aan je noden* Een marktconforme verloning met overname van relevante anciënniteit* Terugbetaling van 80% van je openbaar vervoerkosten of keuze tussen een fietsvergoeding of zelfs een bedrijfsfiets* Gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoerIn woonzorgcentrum Lozanahof vervoeg je een multidisciplinair team, ieder metzijn expertise over verschillende kennisdomeinen en ervaringsniveaus heen.

Jeontwikkelt je talenten door de persoonlijke begeleiding met een peter-meter enje krijgt opleidingsmogelijkheden op maat.

Elke verpleegkundige, ongeacht hetdiploma, maakt bij ons kans om door te groeien : wordt referentiepersoon,hoofdverpleegkundige of wie weet, als jij daar zin in hebt en over het juistetalent beschikt, zelfs directeur!Heb je nog vragen?

Bel dan naar Micha Cole, HR Advisor Job & Talentcenter ophet nummer 03 431 27 51.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier