ARCHITECT (M/V)
Van Looy Bouwgroep nv
Rijmenamseweg 83A, B-2820 Bonheiden
1 dag geleden

Uw functie :

In ons intern studiebureau zal u i.s.m. de Directeur Studiebureau meewerken aan de ontwikkeling van uitdagende woonprojecten.

Dit vanaf prospectie tot realisatie. U coördineert en plant de ontwerpen feilloos naar (bouw)technisch uitvoerbare projecten voor onze eindklanten.

Uw profiel :

U bent architect of stedenbouwkundige met interesse en voeling voor commerciële projectontwikkeling. U beschikt over minimum 2 jaar relevante werkervaring in gelijkaardige studieomgevingen.

U hebt kennis van Autocad en Excel. U bent communicatief, constructief- en resultaatgericht, vertrouwd met bouwtechnische documenten, u kan goed in teamverband samenwerken en collega’s aansturen.

Kennis van het Frans is vereist.

Wij bieden u...

Voor deze functies bieden wij een vast voltijds bediendencontract met extralegale voordelen, verloning in functie van leeftijd, capaciteiten en diploma.

Een job in een jonge dynamische en creatieve werkomgeving met zeer veel uitdagingen, waar de resultaten tastbaar zijn.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier