Tech Fix agent 30u-38u (m/v)
Konvert Interim Oostende
Oostende, BE
2 dagen geleden

Profiel

Ben jij empathisch en heb je technisch inzicht? Dan is deze vacature ongetwijfeld iets voor jou! In de functie van Technisch agent werk je samen met je collega's in teamverband om het service level zo hoog mogelijk te houden.

Dit doe je door op een vriendelijke manier klanten bij te staan met hun uitdagingen. Door gerichte vragen te stellen, zoek je de nood van de klant en tracht je een antwoord te bieden.

Hiervoor zoek je gegevens op via de computer, verwerk je de ontvangen informatie en volg je het administratief op. Heb je de klant goed geholpen?

Vraag steeds met een glimlach wat je nog meer voor hun kan betekenen.

Wat zijn jouw taken?

 • op een vriendelijke manier mensen bijstaan in hun uitdagingen
 • telefonische ondersteuning bieden bij technische problemen (goede computerkennis)
 • per mail klachten behandelen
 • Aanbod

  Behandelt : Binnenkomende oproepen (consumentendienst, opnemen van bestellingen, bijstand en hulp aan klanten, ...). Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, .

 • Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen. Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, .
 • De beschikbaarheid van het product, de dienst controlerenDe gegevens van de bestelling, de reservatie, ... invoeren
 • Een uitdagende job waarbij je elke dag wel iets bijleert. De werksfeer in dit dynamische bedrijf is fantastisch! De collega's zijn stuk voor stuk toppers! Je werkt in een flexibel uurrooster van maandag tot zondag tussen 8u00 en 22u00 waar we rekening houden met uw voorkeuren.

  Hiervoor ontvang je een basis loon, aangevuld door maaltijdcheques vanaf 6 maand, premies voor de uren na 20 uur en op zondag en feestdagen.

  Bovendien voorziet de werkgever gratis fruit, water, koffie, soep... op de werkvloer! Kom je van iets verder? Dan kan je een parkeerkaart aanvragen.

  Woon je dichtbij? Dan is het vlot bereikbaar per fiets of met het openbaarvervoer (10 min van station).

  Vereiste kwalificaties

 • Je wordt flexibel ingepland van maandag tot zondag tussen 8 en 22 uur - Je kan vlot Nederlands spreken, lezen en schrijven - Je bent klantgericht - Je kan vlot overweg met een computer - Je bent gemotiveerd en leergierig - Geen relevante ervaring nodig - Je kan aanwezig zijn op de sollicitatie dag op 15 / 10 / 2020 en 21 / 10 / 2020- Je kan opstarten op 19 / 10 / 2020 en 27 / 10 / 2020 - Je kan op korte termijn enkele dagen thuis in een rustige omgeving werken - Je hebt de eerste maand geen verlof gepland
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier