Projectleider (m/v)
Konvert Interim Oudenaarde
Lessen, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in lessen zijn we op zoek naar een projectleider : Je bent verantwoordelijk voor het project van A tot Z Je werkt nauw samen met diverse diensten binnen het bedrijf Je beheerd de basis van autocad 2D & Solidworks 3D Je bezoekt regelmatig de werven & woont de werfvergaderingen bijJe bezorgt op regelmatige basis rapporten over de lopende projectenJe zoekt naar gepaste oplossingen bij problemenJe plaatst intern de bestellingen van benodigde materialen m.b.t. jouw projecten

Aanbod

Samen met de klant de kenmerken en de uitvoeringscriteria van het project bepalen (functies van de ruimte, materialen, kleuren, .

 • Potentiële aannemers consulteren en selecteren. Interieurinrichtingen en -indelingen ontwerpen en tekenen. Het presentatiedossier van het project uitwerken of controleren (schetsen, plannen, maquettes, .
 • Decoratieve elementen zoeken en selecteren volgens de keuze van de klant. De stand van zaken van de werkzaamheden opvolgen en de uitvoering controleren.
 • De klant bijstaan bij het administratieve beheer van het project (aangifte van werkzaamheden, betalingsverzoeken, ...) en bij de oplevering (voorbehoud, .

 • Je komt terecht in een bedrijf, waarbij een dynamische en gedreven cultuur speelt Je krijgt een opleiding aangeboden om jouw kennis binnen het bedrijf te vergroten Je ontvangt een marktconform salaris gelijkgesteld aan je ervaring.
 • Vereiste kwalificaties

  Jouw profiel : Je genoot van een hogere opleiding of bezit een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie Je bent analytisch, kritisch, open minded en communicatief Je hebt respect voor planning, je beschikt over een technisch inzicht, aanleg en een grondige kennis van diverse materialenJe hebt een resultaatgerichte, nononsense mentaliteit en streeft naar efficiëntie Je hebt een attest VCA vol Je kan tegen een gezonde dosis stress Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans , Engels Je bent in het bezit van een rijbewijs BJe hebt oog voor detail

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier