CHAUFFEUR CE/ Autolaadkraan
Accent
Londerzeel, BE
20 uur geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Bijdeze job zal je instaan voor het nationale transport vanbouwmaterialen. De klanten bij wie je moet leveren zijn vaak in debuurt dus het zullen vooral kortere ritten zijn.

Je zal bij zowelparticulieren als bedrijven komen om de verschillendebouwmaterialen te lossen. Je start elke dag tussen 6u en 6.

30u enwerkt een 10u / dag. Op de firma laad je zelf de vrachtwagen mbv dekraan.

Functie-eisen

Eenrijbewijs CE Een geldige code 95 Medische schifting Geldigebestuurderskaart ervaring autolaadkraan is een pluspunt Eenbeheersing van de Nederlandse taal is vereist door het veleklantencontact.

Je start elke dag tussen 6 en 6.30u Je werkt een10u / dag

Arbeidsvoorwaarden

BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier