Technicus elektromecanicien onderstation & bovenleiding
HR Rail
, BE
7 uur geleden

Dankzij een goed onderhouden spoorinfrastructuur kunnen de meer dan 4.000 treinen die dagelijks op ons spoornet rijden, vlot en in alle veiligheid op hun bestemming geraken.

Wil jij deel uitmaken van onze teams die verantwoordelijk zijn voor het regelen, aanpassen, onderhouden en herstellen van wissels, seinen, overwegen, spoordetectiesystemen ?

Dan ben jij het technisch talent dat we zoeken.

Je kan uit verschillende specialiteiten kiezen :

 • Onze technici met specialiteit onderstations zorgen voor de regeling, onderhoud en uitbreiding van de tractie-onderstations.
 • Bij deze specialiteiten werk je meestal in een kleine ploeg van 2 à 3 technici. Je hebt doorgaans vaste uren, maar af en toe is er ook avond-

  of weekendwerk mogelijk. Af en toe ben je van wacht , dan kan je opgeroepen worden buiten de normale diensturen om storingen aan één van de installaties te gaan oplossen.

  We rekenen op jou om het treinverkeer zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 • Onze technici met specialiteit bovenleiding zorgen voor de opbouw, het onderhoud, de afregeling en de vernieuwing van de installaties van de bovenleiding (zoals draagmasten, dwarsbalken, bedrading, schakelaars, ...) en
 • In de specialiteit bovenleiding werk je in een ploeg van 6 collega’s en volgens een vast uurschema in een 3 x 8 systeem vroege, late, nachtshift.

  Het uurrooster loopt ook door op zaterdag en zondag.

  Jobnews 362 H-HR 2019

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier