HR Recruiter Konvert Interim Turnhout (m/v)
Konvert
Turnhout
2 dagen geleden

Your profile

Wat maakt je een echte Konverter?

Je bent een professionele doener : je bent hands-on en een communicatieve multi-tasker. Je werkt graag samen met collega’s en verliest kwaliteit niet uit het oog.

Je bent een positieve doorzetter : de stress van deadlines geven je extra motivatie en je gaat recht op je doel af. Je beschikt over voldoende inschatting en inlevingsvermogen om je resultaten te behalen.

Je bent een pro-actieve durver : gemakkelijk contacten leggen, een klant of uitzendkracht overtuigen en initiatief nemen zitten in jouw natuur.

Je beschikt over een diploma hoger onderwijs (bachelor / master) of gelijkwaardig door ervaring. Ben je een schoolverlater, heb je zin om er in te vliegen en veel goesting om bij te leren? Ook jij bent welkom!

What do we offer?

Bij Konvert komt je terecht in een hecht en warm team , een familie’ die je ondersteunen in deze uitdaging door opleiding , begeleiding en professioneel advies .

Door onze zin voor ondernemerschap, oog voor kwaliteit en transparante communicatie laten we onze slogan Your way of work' leven in onze organisatie.

Door ons uitgebreid kantorennetwerk zijn er steeds mogelijkheden om een job in jouw buurt te vinden. Ook investeren we steeds in onze kantoren, infrastructuur, technologieën, Hierdoor kunnen we jou een leuke en comfortabele werkplek aanbieden.

Naast je salaris krijg je ook maaltijdcheques en een woon-werkvergoeding . Na 6 maanden in dienst komen daar een loonsverhoging, hospitalisatieverzekering en het jaarlijkse bonussysteem bij.

Daarnaast worden ook conform de wettelijke bepalingen eco-cheques , verlofgeld & eindejaarspremie betaald.

Wij bieden jou een fulltime baan met 20 vakantiedagen en 12 dagen inhaalrust per jaar. Heb je ervaring in de uitzendsector?

Dan valt een 4 / 5 den tewerkstelling te overwegen.

Collegialiteit dragen we hoog in het vaandel. Wedden dat je ook bij ons jaarlijkse personeelsfeest wil zijn om onze successen te vieren?

En last but not least : reële doorgroeimogelijkheden . Konvert biedt jou de kans te groeien in jouw job en jezelf verder te ontplooien.

Jobrelated competences

 • Activiteiten : Bedrijfsprospectie
 • Activiteiten : Preselectie van kandidaten bij aanwervingen
 • Dossiers van werkzoekenden beheren
 • Dossiers van vacatures beheren (inschrijving, opvolging van de vervulling, ...)
 • De klant begeleiden bij de te ondernemen stappenDe acties opvolgen en een voortgangstraject voorstellen
 • De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren (promotie, opleiding, integratie, ...)
 • Klanten onthalen en informeren (tewerkstellingsmaatregelen, vergoeding, opleidingsmogelijkheden, ...)
 • Noden en verwachtingen van de klant-werkgever identificeren (aanwerving, competentiebeheer, opleiding, ... )De samenwerkingsmodaliteiten bepalen
 • Startersadvies geven
 • Uitzendpersoneel ter beschikking stellen en opvolgen, in samenwerking met de werkgevers
 • Werken met een doelgroep : Werknemers
 • Werken met een doelgroep : Werkzoekenden
 • Commerciële opvolging uitvoerenNieuwe commerciële mogelijkheden verkennen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier