Rebuyer
Carrefour België
Brussel, Brussel, België
2 dagen geleden
source : Jobat

De Rebuyer

moet voor een optimale bevoorrading en flow zorgen van alle artikelen die door het Departement Goederen zijn bepaald, rekening houdend met bepaalde overeenkomsten.

Hij / zij moet kunnen garanderen dat alle producten in de vereiste kwantiteit en kwaliteit beschikbaar zijn in de rekken.

De functie is gebaseerd in Sint-Katelijne-Waver.

De verantwoordelijkheden van de Rebuyer binnen Carrefour Belgium zijn de volgende :

Actief beheer van alle stromen (stock, flux tendu) per Productcategorie.

Meewerken aan het opmaken van referenties (WRI) in nauwe samenwerking met de aankoper : logistieke gegevens, soort flux, .

Beheer van de bevoorrading van de reguliere en promotionele assortimenten : aanmaken van leveranciersbestellingen, bepalen van de te bestellen hoeveelheden, erop toezien dat de leveringsdatum wordt nageleefd, beheersen van de MRP bevoorradingsparameters (in SAP), optimalisatie van de leveranciersbestellingen : naleving van de met de leverancier onderhandelde aankoopvoorwaarden (volledige pallet, volledig geladen vrachtwagen ).

Beheer van de bevoorrading van de promoties (publiciteit, evenementen, seizoen) : opvolgen van de bestellingen, betrokken partijen contacteren (leverancier, depot), opvolgen van de leveringen

Nauw samenwerken met de aankoper, de leverancier en de logistieke diensten (coördinator logistiek).

Beheer van de stockverschillen : zo veel mogelijk overstock of uitputting van de voorraad proberen te vermijden of beperken, de stock en de goederen waarvan de uiterste verkoopdatum verstreken is zelf tot een minimum beperken.

De oorzaken analyseren om een duurzame oplossing te vinden (prognoses, parameterbepaling, tekortkomingen van de leverancier, terugsturen naar de leverancier )

Opvolging van prestatie-indicatoren : stock, dienstverlening en kosten op basis waarvan de fluxbeheerder wordt geobjectiveerd.

De leveranciers bestraffen wanneer ze tekortschieten (tijdstip van levering, geleverde t.o.v. bestelde hoeveelheden) overeenkomstig de door de leverancier ondertekende overeenkomst.

Je bent in het bezit van een Bachelor diploma

Nieuwe technologieën boeien je enorm

Je bent goed tweetalig : Nederlands / Frans en hebt een basiskennis van het Engels

Je bent zeer sterk klant- en resultaatgericht

Je kan vlot werken met MS office (excel, word, access) en Outlook

Je werkt nauwgezet en je bent goed georganiseerd

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Je bent communicatief en contactvaardig

Je benadert leveranciers en interne / externe klanten steeds op een positieve en klantgerichte manier

Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Een job met heel wat verantwoordelijkheden in een sector in volle expansie, uitgebreide vormingen, reële doorgroeimogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket.

In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij Carrefour willen we

vrouwen en mannen aantrekken en behouden - van alle leeftijden en van allerlei achtergronden,

elk met haar of zijn eigen ervaring. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze klanten kunnen

bekoren en onze resultaten en onze innovatieve kracht versterken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier