Field Service Engineer - melkveehouderij installaties
ManpowerGroup Nederland
Olen, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Client Description : Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Professional aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die matcht met jouw verwachtingen en competenties.

Via onze werving- en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten. Voor onze klant, een producent van melkveehouderij installaties zoeken wij een Field Service Engineer.

Job Description : In de rol van Field Service Engineer melkveehouderij installaties ga je naar klanten die deze apparatuur gebruiken.

Klanten zijn voornamelijk gelegen in Limburg en de Kempen. Je staat in voor service en onderhoud van complete melkwinnings- en veevoedingsinstallaties, alsook installaties om mest te verwijderen en te scheiden.

Je verhelpt en voorkomt storingen aan bovenvermelde installaties door regelmatig en gepland onderhoud. Je rapporteert deze interventies administratief op een stipte en correcte manier naar de betrokken interne diensten.

Je informeert de klant over het correct gebruik en functioneren van deze installaties. Je bent bereid na de opleiding mee te draaien in de storingsdienst.

Candidate Profile : Je behaalde een A2 of Bachelor diploma Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over een goede kennis van mechanica, elektriciteit en elektronica.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier