AFDELINGSHOOFD SCHRIJNWERKERIJ
Hays Kortrijk
Kortrijk, West-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Als afdelingshoofd van de schrijnwerkerij heb jij de eindverantwoordelijkheid over de afdeling hout. Jij werkt alle projecten technisch uit en je bepaalt de prijszetting in samenspraak met de calculatiedienst.

Vervolgens werk je een realistische planning uit en stuur je de arbeiders in het atelier en op placement aan, die je ook bijstaat met technisch advies.

Ten slotte ga je langs op de werf ter controle en zorg je voor een correcte oplevering. Je staat in nauw contact met projectleiders ruwbouw en schrijnwerk, 4 vakmensen in het atelier, 6 arbeiders op placement, de calculatiedienst en de directie.

Voor deze vacature kijkt men uit naar iemand met een bouwkundige achtergrond (bachelor Hout / bachelor Bouw) die bij voorkeur ervaring kan voorleggen als afdelingshoofd van een houtafdeling.

Je hebt de nodige bouwkundige knowhow, bent communicatief vaardig en beschikt over leidinggevende capaciteiten. Verder werk je gestructureerd en ben je een teamspeler.

Je kan vlot werken met Autocad 2D / 3D en MS Office, terwijl ervaring met een ERP-pakket een pluspunt is.

Je komt terecht in bedrijf waarbij de bestuurders nauw betrokken zijn en waar ze houden van een open, vlakke structuur waar iedereen voldoende vrijheid krijgt.

Je zal met open armen ontvangen worden door het dynamisch en gepassioneerd team, dat reeds beschikt over een uiterst modern machinepark.

Als afdelingshoofd krijg je de kans om mee te groeien met dit bedrijf en de schrijnwerkerij verder uit te bouwen. Ten slotte wordt een aantrekkelijk loonpakket voorzien in verhouding tot je competenties.

Wens je verdere inlichtingen over deze job als Afdelingshoofd schrijnwerkerij bij Coussée? Neem dan contact op met Charlotte Vandevelde van Hays Construction Kortrijk op het nummer 056 / 23.

04.61 of 0470 / 19.10.18. Je kan ook online solliciteren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier