Bouwkundig Tekenaar
Whoohoo
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Over de functie

Neem het ontwerp van stabiliteit op jou voor gebouwen, waarbij je in een nauw team samenwerkt!

Als tekenaar stabiliteit maak je de stabiliteitsplannen (lay-out, bekisting, wapening, details, ...) in een BIM-omgeving op.

Dit doe je op basis van de berekeningen van de stabiliteitsingenieur en architectuurplannen. Je werkt steeds in een team van 3, bestaande uit jezelf, een stabiliteitsingenieur en een projectleider.

Belangrijk hierbij is dat je de knelpunten aanhaalt, zodat de projecten in de toekomst kwalitatiever behandeld kunnen worden.

Het bedrijf is een stabiliteitsbureau met 3 vestigingen, namelijk in West- en Oost-Vlaanderen, maar ook in Antwerpen. Ze focussen daarbij uitsluitend op gebouwen, voornamelijk utiliteit, industrie en zorg.

Ze werken met een doorstroomschema, waarbij jaarlijks een evaluatie wordt gehouden op vlak van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Daarbij voorzien ze verschillende opleidingen op beide vlakken. Ze werken met glijdende werkuren en organiseren diverse bedrijfsevenementen.

Deze evenementen zijn onder andere 4x / jaar groupsmeeting met alle collega’s, jaarlijks personeelsfeest, drink bij start collectief verlof in de winter en de zomer, nieuwjaarsontbijt, Andere voordelen zijn nog dagelijks gratis vers fruit en zit / sta tafels.

Functie eisen

 • Je beschikt over een diploma met bouwkundige achtergrond (bouwkunde / landmeten / toegepaste architectuur / ...)
 • Je hebt minimaal basiskennis van Revit en BIM
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier