Internal Sales Engineer
Manpower
Machelen (Vlaams Br.)
1 dag geleden

Job Description

Doel : Als technisch commercieel binnendienstmedewerker zoek je steeds de beste oplossing voor onze klanten. Taakomschrijving :

Je analyseert de offerteaanvragen voor industriële aandrijfgroepen, motorreductoren en tandwielkasten en maakt offertes.

Je berekent de verwachte kost van projecten. Hiervoor verzamel je en analyseer je de gegevens verkregen van de werkplaats en van leveranciers.

Je werkt nauw samen met de verkoopsverantwoordelijke, de projectleider, de studiedienst, de aankopers, de werkplaatsverantwoordelijke en eventueel onderaannemers.

Client Description

Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die matcht met jouw verwachtingen en competenties.

Via onze werving- en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten. Voor onze klant in Machelen actief in elektromechanische aandrijfgroepen, zoeken wij een Internal Sales Engineer.

Candidate Profile

Je hebt minimaal een bachelor diploma in een technische richting (mechanica of elektromechanica) of bent gelijkwaardig door ervaring.

Je bezit organisatorische capaciteiten en bent een gedreven iemand.Je kan vlot omgaan met collega's en met de klant.Je bent zelfstandig en hebt een sterk logisch redeneervermogen.

Je bent leergierig en flexibel.Je hebt technisch inzicht.Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Engels en Frans.Gezonde kennis van mechanica en elektriciteit is noodzakelijk.

Ervaring in de sector en ervaring met SAP zijn pluspunten.

Client Offer

Een uitdagende job in een bedrijf met sterk groeipotentieel en aandacht voor work-life balance.Een contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk loon in verhouding tot ervaring, profiel en inzet alsook een pakket extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier