Junior Facility Manager / Projectmanager regio Brussel - Gent
People 4 Projects bvba
Gent, E Flanders, BE
1 dag geleden
source : Monster

P4P zoekt voor een Facility Manager / Projectmanager regio Brussel - Gent. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Facility Manager / Projectmanager coördineer en volg je de werkzaamheden in eerste instantie op binnen het design proces.

Je werkt nauw samen met de betrokken externe partners hiertoe. Tijdens het bouwproces en de testfases sta je in voor opvolging, controle en bijsturing waar nodig.

Je werkt de onderhoudsplannen uit, bepaalt de parameters hiertoe en past deze aan in functie van de realiteit. Je bepaalt werkwijzen, gereedschap en aantal medewerkers dit in combinatie met de nodige kwalificaties.

Je stelt werk- en veiligheidsinstructies op en werkt opleidingsplannen uit. Eenmaal de gebouwen operationeel, zal je instaan voor de aansturing van de onderhoudsprojecten en dit zowel preventief als curatief.

Je implementeert een software pakket ter ondersteuning van het preventieve en curatieve onderhoud. Je bepaalt rapporteringwijzen afgestemd met de contractuele bepalingen.

Je organiseert en beheert de materialen stromen evenals de traceerbaarheid ervan. Je bent tevens wat uw gedeelte van de werkzaamheden betreft het aanspreekpunt voor de klant.

Tijdens de bouwfase neem je actief deel aan de werfvergaderingen en rapporteer je de voortgang ervan. Vanuit je budgettaire verantwoordelijkheden stel je budgetten op en volg je ze ook daadwerkelijk op.

Zo sta je in voor de finale goedkeuring van alle kosten en zorg je voor acceptatie ervan. Je volgt de uitvoering van de werken via onderaannemers op en gaat na of de nodige certificaten in orde zijn.

Je zorgt ervoor dat alle activiteiten gebeuren met respect voor de procedures op vlak van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en omgeving.

Waar nodig organiseer je trainingen en toolbox meetings. Je rapporteert aan het Afdelingshoofd Support Facility & Material Management en werkt dagdagelijks nauw samen met de Senior Project Manager on site.

UW PROFIEL : Ingenieur of Bachelor Elektromechanica Eerste ervaring binnen HVAC, Elektriciteit of Speciale Technieken Vloeiend communicatie in het Nederlands met goede kennis Engels AANBOD : Uitdagende job binnen een sterk groeiende onderneming waar je de kans krijgt om mee te werken aan grootse bouwprojecten.

Salarispakket dat jouw prestaties en ervaring optimaal beloont, incl. bedrijfswagen en extralegale voordelen. CONTACT : Peter Weyns, peter.

weyns p4p.be 0491 86 99 50 Facility Manager, Master Elektromechanica, Ingenieur Bouwkunde, Projectmanager Bouw, Project Manager, Brussel, Gent, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier