Projecttechnieker Elektriciteit
ARCADIS Belgium nv
Gent, Belgium
7 dagen geleden

Functie

De afdeling Industry van Arcadis Belgium is op zoek naar versterking binnen het elektrische team, in het kader van enkele nieuwe projecten.

In de eerste plaats zal je ingeschakeld worden voor een project bij een van onze klanten. De duurtijd van het project is nog niet bepaald, maar zal van lange duur zijn.

Je zal kleinere projecten volledig opvolgen, zoals het vernieuwen van sturingen, kablages, nieuwe borden plaatsen, ...

Je zorgt voor de werkvoorbereiding, planning, opmaak van lastenboeken en opvolgen van de werkzaamheden die uitgevoerd worden door onderaannemers.

Ook de projectadministratie neem je voor je rekening.

Profiel

Voor deze functie kijken we uit naar een bachelor met focus op elektriciteit. Je hebt interesse in industriële projecten, weet van aanpakken en past in de "doe maar normaal" cultuur van het team.

Je houdt ervan om de verantwoordelijkheid over jouw projecten op te nemen, en houdt je verantwoordelijke op de hoogte van de stappen die je zet, maar je hebt geen behoefte aan iemand om je handje vast te houden.

Met de juiste interesse en technische feeling, kom je al ver, en wat je nog niet weet, kan je leren !

Aanbod

Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

Benieuwd naar wat jouw toekomstige collega’s te vertellen hebben over Arcadis?

Offre

Arcadis offre un environnement de travail intéressant et agréable où vous pouvez évoluer et vous développer. Au sein d’Arcadis vous trouverez de la place pour l'initiative et la prise de responsabilités.

Nous avons une large gamme de formations durant lesquels nous investissons dans vos talents.

Nous trouvons l'équilibre travail-vie privée de nos employés extrêmement important, cela se traduit par des heures de travail flexibles.

Nous offrons aussi des possibilités de home working. En outre, nous vous offrons un package d'avantages extra-légaux : chèques-

repas, assurance groupe et assurance hospitalisation ainsi que de jours de repos compensatoire (RTT).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier